Tvättstugerenoveringar i Stockholm

Funderar ni på att renovera tvättstugan? Toalettrenovering i Stockholm är er lokala renoveringsfirma som specialiserar sig på tvättstugerenoveringar till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. Vi utför både mindre och större reparationsuppdrag. Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert så kommer vi förbi och kikar hur vi kan hjälpa er!

Renovering av Tvättstugor

Vi kan hjälpa er med både större totalrenoveringar av tvättstugor till mindre reparationer!

Renovering av Tvättrum

Vi kan hjälpa er förening eller fastighet med att fräscha upp ert tvättrum!

Renovering av Våtrum

Våra erfarna snickare kan givetvis hjälpa er renovera andra våtrum så som badrum eller källare!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Specialister inom Tvättstugerenovering i Stockholm Duktiga och serviceinriktade VVS-installatörer för er nästa renovering!

  Renovering av Tvättstugor i Stockholm

  Utöver toalettrenoveringar kan vi också hjälpa dig med renovering av tvättstugan. Att ha en fräsch och snygg tvättstuga är viktigt, oavsett om det är tvättstugan i det egna hemmet eller i fastigheten som du äger. Våra hantverkare har en bred kunskap och certifieringar inom våtutrymmen och vet precis vad som krävs för att säkerställa ett lyckat och fackmannamässigt utfört resultat.

  Kontakta oss för ett gratis prisförslag vid nästa renoveringsprojekt!

  Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert eller för att veta mer om våra tjänster!

  Ge tvättstugan ett nytt och hållbart golv

  Att renovera en tvättstuga innebär inte bara att installera ny tvättmaskin och torktumlare, utan en renovering kan vara mycket mer omfattande än så. Skulle du vilja ha golvvärme för att skapa en trevligare miljö kan vi hjälpa dig att få detta på plats. Våra duktiga hantverkare kan också se till att utföra VVS-arbeten och rörinstallationer, såväl som installera ny brunn.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Andreas Otto
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 519
   Mail: offert@toalettrenovering.se

   Välj oss vid nästa renovering av ert tvättrum i Stockholm! Renoveringsfirma som utför högkvalitativa badrumsrenoveringar

   Bekymmersfri installation av vitvaror

   Att installera vitvaror är ingenting som man bör ge sig in på själv. Ett enda misstag kan leda till att maskinen förstörs eller att du får ett läckage som är svårt att få stopp på eller som kan leda till vattenskador. Genom att kontakta oss kan vi se till att våra duktiga och serviceinriktade VVS-installatörer kommer ut och installerar allt från torktumlare till torkskåp, tvättmaskiner och diskmaskin.

   Vanliga frågor Inför en renovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Går det att renovera ett badrum eller våtrum själv?

   Givetvis går det att utföra arbetet på egen hand, men vi rekommenderar att du anlitar en firma då det är flera steg inom renoveringen där du behöver förkunskaper eller certifiering så som el eller rördragning. Därför kan vi hjälpa er istället! Om du är osäker så kontakta oss för en fri offert. 

   Behöver vi söka bygglov för badrumsrenovering?

   Vanligtvis behöver du inte söka bygglov om du ska renovera badrummet, så länge du inte utför en större tillbyggnation eller ändrar avsevärt på fastigheten. Vi kan givetvis diskutera detta och tipsa om det behövs. Hör av dig till oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök och en kostnadsfri offert.

   Är badrumsrenoveringar ROT-Berättigade?

   Badrum likt tvättrum och våtrum är nästan i alla fall ROT-berättigade. Så länge du är en privatperson eller fastighetsägare kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Om du har frågor kan du gärna kontakta oss eller så kan ni besöka Skatteverkets Hemsida för mera information.

   Hur går det till när ni renoverar badrummet?

   Allt börjar med att ni tar kontakt med oss och vi avsätter en projektledare för arbetet. Med hen kan ni era funderingar, idéer, behov och önskemål. Efter detta får ni ett kostnadsfritt prisförslag samt en plan på när arbetet kan börja. Om vi kommer överens sätter arbetet igång och ni kan slappa av!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi behövde totalrenovera vårt badrum på grund av en misstänkt fuktskada. Vi blev väldigt nöjda med då projektledare lyssnade på våra önskemål och rättade till därefter. Arbetet gick undan och de städare rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Jonas E, Vällingby

   Vi fick hjälp av Toalettrenovering i Stockholm för att renovera vår tvättstuga till villan i Kista. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader uppstod. Projektledare var enkel att ha och göra med. Vi rekommenderar!

   Theo, Kista

   När vi behövde hjälp med kakla om vårt badrum så anlitade vi Toalettrenovering i Stockholm. Bra bemötande från första kontakt till färdigt jobb som vart klart inom utsatt tid. Väl utfört arbete och vi är väldigt nöjda. Vi rekommenderar detta företag!

   Stefan O, Danderyd

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har flera års erfarenhet inom renovering till privatpersoner. Våra erfarna snickare hjälper er även gärna med frågor kring bygglov och ROT-avdrag.

   Fastighetsägare

   Som fastighetsägare finns det många saker att hålla reda på och då är det enklare att få hjälp från ett proffs för att se över renoveringen. Kontakta oss gärna för en fri offert för mera information.

   Bostadsrättförening

   Är ni en förening som behöver en renovering? Vi hjälper dagligen BRF:er med olika fastighetssysslor & renovering av allmänna utrymmen. Kontakta oss gärna för information!

   Företag

   Söker ni en ny underentreprenör? Vi har efter flera år inom byggbranschen etablerad ett kontaktnät av seriösa hantverkare. Kontakta oss gärna för framtida samarbeten!

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Renovering av Toalett. Hässelby

   Ombyggnation av badrum med kakelsättning, natursten, ny dusch och ommålat i Hässelby, Stockholm.

   Träpanel & Kakel till Badrum. Bromma

   Mindre renoveringsjobb med installation av träpanel ovanför kakel till badrum i Bromma, Stockholm.

   Renoverad Tvättstuga. Sollentuna

   Renovering av tvättrum med ny tvättmaskin, tvättbord och kakel till bostadsrättsförening i Sollentuna.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Andreas Otto
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 519
    Mail: offert@toalettrenovering.se

    Offert? Klicka här