Badrumsrenovering i Stockholm

Är det dags att renovera badrummet? Toalettrenovering i Stockholm är en erfaren och professionell renoveringsfirma som hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med badrumsrenoveringar. Inget jobb är för litet eller för stort och vi tar oss an enklare badrumsrenoveringar såväl som mer komplicerade och unika förfrågningar. Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert så kommer vi förbi och kikar hur vi kan hjälpa er!

Renovering av Badrum

Vi kan hjälpa er med både större totalrenoveringar av badrum till mindre reparationer!

Renovering av Toalett

Vi kan installera nya toalett, dusch, handfat, badkar eller annat ni vill ha hjälp med!

Kakel- & Plattsättning

Våra certifierade och auktoriserade plattsättare kan sätta alla slags kakel & klinker.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Allt inom Renovering av Badrum i Stockholm Auktoriserade och certifierade badrumsexperter

  Specialister inom badrumsrenovering i Stockholm

  Har du köpt en ny bostad och tycker att badrummet ser tråkigt ut? Kanske har du blivit fastighetsägare och vill skapa snyggare och modernare lägenheter för dina boendegäster? Då kan det vara en god idé att fundera på en badrumsrenovering. Vi har kunskapen, tekniken och verktygen som krävs för att förvandla ditt trista badrum till en plats som du kommer älska att vistas i.

  Kontakta oss för ett gratis prisförslag vid nästa renoveringsprojekt!

  Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert eller för att veta mer om våra tjänster!

  Totalentreprenad för alla behov

  Vid en badrumsrenovering är det vanligt att vilja göra delar av renoveringen själv, främst för att sänka sina kostnader. Det är dock inte alla som har tid eller kunskap för att renovera på egen hand och det är här vi kommer in i bilden. Vi erbjuder projektering inom alla yrkesgrupper och kan således erbjuda dig totalentreprenad. Är det däremot så att du vill utföra delar av din badrumsrenovering själv kan du anlita oss för de lite svårare eller knepigare momenten.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Andreas Otto
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 519
   Mail: offert@toalettrenovering.se

   Renoveringsfirma som utför badrumsrenoveringar i Stockholm Välj oss vid nästa renovering av ert badrum!

   Alla yrkesgrupper under ett och samma tak

   Ingen kund ska välja bort oss för att det är för knöligt att behöva boka flera olika byggentreprenörer. Därför har vi sett till att samla ett härligt team med alla olika yrkesgrupper. Hos oss hittar du bland annat snickare, VVS-installatörer, elektriker, målare och golvläggare. Hör bara av dig till oss och berätta mer om din vision så ser vi till att förverkliga denna.

   Skapa ett badrum med en relaxavdelning 

   Många människor upplever en mycket stor stress i sin vardag och det är inte alla som har tid eller råd att gå iväg på spa för avkoppling. Tänk vad skönt det skulle vara att ha en relaxavdelning i din egen bostad? Våra skickliga hantverkare kan skapa en härlig plats för dig att koppla av på och kan dessutom se till att komplettera ditt badrum med en värmande och behaglig bastu.

   Vanliga frågor Inför en renovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Går det att renovera ett badrum eller våtrum själv?

   Givetvis går det att utföra arbetet på egen hand, men vi rekommenderar att du anlitar en firma då det är flera steg inom renoveringen där du behöver förkunskaper eller certifiering så som el eller rördragning. Därför kan vi hjälpa er istället! Om du är osäker så kontakta oss för en fri offert. 

   Behöver vi söka bygglov för badrumsrenovering?

   Vanligtvis behöver du inte söka bygglov om du ska renovera badrummet, så länge du inte utför en större tillbyggnation eller ändrar avsevärt på fastigheten. Vi kan givetvis diskutera detta och tipsa om det behövs. Hör av dig till oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök och en kostnadsfri offert.

   Är badrumsrenoveringar ROT-Berättigade?

   Badrum likt tvättrum och våtrum är nästan i alla fall ROT-berättigade. Så länge du är en privatperson eller fastighetsägare kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Om du har frågor kan du gärna kontakta oss eller så kan ni besöka Skatteverkets Hemsida för mera information.

   Hur går det till när ni renoverar badrummet?

   Allt börjar med att ni tar kontakt med oss och vi avsätter en projektledare för arbetet. Med hen kan ni era funderingar, idéer, behov och önskemål. Efter detta får ni ett kostnadsfritt prisförslag samt en plan på när arbetet kan börja. Om vi kommer överens sätter arbetet igång och ni kan slappa av!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi behövde totalrenovera vårt badrum på grund av en misstänkt fuktskada. Vi blev väldigt nöjda med då projektledare lyssnade på våra önskemål och rättade till därefter. Arbetet gick undan och de städare rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Jonas E, Vällingby

   Vi fick hjälp av Toalettrenovering i Stockholm för att renovera vår tvättstuga till villan i Kista. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader uppstod. Projektledare var enkel att ha och göra med. Vi rekommenderar!

   Theo, Kista

   När vi behövde hjälp med kakla om vårt badrum så anlitade vi Toalettrenovering i Stockholm. Bra bemötande från första kontakt till färdigt jobb som vart klart inom utsatt tid. Väl utfört arbete och vi är väldigt nöjda. Vi rekommenderar detta företag!

   Stefan O, Danderyd

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har flera års erfarenhet inom renovering till privatpersoner. Våra erfarna snickare hjälper er även gärna med frågor kring bygglov och ROT-avdrag.

   Fastighetsägare

   Som fastighetsägare finns det många saker att hålla reda på och då är det enklare att få hjälp från ett proffs för att se över renoveringen. Kontakta oss gärna för en fri offert för mera information.

   Bostadsrättförening

   Är ni en förening som behöver en renovering? Vi hjälper dagligen BRF:er med olika fastighetssysslor & renovering av allmänna utrymmen. Kontakta oss gärna för information!

   Företag

   Söker ni en ny underentreprenör? Vi har efter flera år inom byggbranschen etablerad ett kontaktnät av seriösa hantverkare. Kontakta oss gärna för framtida samarbeten!

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Renovering av Toalett. Hässelby

   Ombyggnation av badrum med kakelsättning, natursten, ny dusch och ommålat i Hässelby, Stockholm.

   Träpanel & Kakel till Badrum. Bromma

   Mindre renoveringsjobb med installation av träpanel ovanför kakel till badrum i Bromma, Stockholm.

   Renoverad Tvättstuga. Sollentuna

   Renovering av tvättrum med ny tvättmaskin, tvättbord och kakel till bostadsrättsförening i Sollentuna.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Andreas Otto
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 519
    Mail: offert@toalettrenovering.se

    Offert? Klicka här